home diefstalpreventie alarmsysteem over mijzelf gastenboek contact links
 
 

Hallo! Mijn naam is Eddy Gijbels. Na mijn opleiding heb ik jarenlang gewerkt als automecanicien in een gekende garage in Diest. In 1995 startte ik in Beringen een eigen zaak als zelfstandig garagehouder. Sindsdien werd ik 3 maal het slachtoffer van inbraak. Tot 2 keer toe werd mijn (gevaarlijke?) hond vergiftigd. Ik had mij mijn zelfstandig ondernemerschap iets minder bedreigend voorgesteld

Het is geen prettig idee , maar statistieken tonen aan dat inbraken de laatste jaren sterk zijn toegenomen, ook in particuliere woningen. De vraag die U zich stelt was ook de mijne: hoe kun je je eigendom efficiŽnt beveiligen tegen dieven , zonder dat je een gat in je portefeuille achterlaat , dat groter is dan de diefstal die je wil voorkomen ?

Ik was vertrouwd met alarmsystemen in auto's en probeerde het probleem via die invalshoek te benaderen , maar mijn woning en mijn garage beschermen stelde toch zeer specifieke eisen ...

Eťn van de fabrikanten van alarmsystemen bood mij gelukkig de oplossing op een presenteerblaadje: de Belgische firma Security 4 You ontwikkelde een draadloos binnenhuisalarm dat zeer eenvoudig zelf te installeren is en bovendien niet duur (€ 378 excl. 6 of 21% BTW voor een basispakket).

Voor mij was het gemakkelijk om dit alarmsysteem in huis te halen en uit te testen.

Natuurlijk werd de toegang tot mijn eigendom niet onmogelijk gemaakt , maar ťťn ding is zeker: niemand komt nog ongemerkt binnen en mocht ik niet thuis zijn , niemand kan in de buurt van het alarmtoestel normaal zijn gang gaan.

Security 4 You is naar mijn mening een revolutionair alarmsysteem. De huiscentrale is de spil van uw beveiligingssysteem, het is draadloos verbonden met magneetcontacten, rookdetectoren, (extra klavier, bejaardenalarm, waterdetectoren en extra binnensirene zijn optie) en infrarooddetectoren (geen detectie bij huisdieren tot 9 kg).
De sirene produceert een oorverdovend lawaai dat je niet toelaat in zijn buurt normaal te functioneren. Een mens slaat voor minder op de vlucht !

Sinds ik dit toestel heb laten installeren, durf ik weer op beide oren :-) te slapen . Ik heb nog steeds een hond , maar die hoeft zijn leven niet meer te riskeren ...

Al snel bleek er voor dit alarmsysteem belangstelling te bestaan vanwege familie en kennissen . Terecht , maar voor mij zat er dan niets anders op dan officiŽel verkoper te worden.
Mocht ook U interesse hebben voor dit gesofisticeerde, maar betaalbare alarmtoestel,
klik dan hier voor een gedetailleerde technische uitleg en informatie over hoe zo'n toestel te bestellen.

Natuurlijk moet U het dieven en inbrekers zo moeilijk mogelijk maken. Klik daarom hier voor extra tips i.v.m. inbraakpreventie.

Ik hoop dat ik U met deze website van dienst kan zijn in uw strijd tegen het dievengilde , maar verwacht ook van Uw kant enige inbreng . Mocht U zelf nuttige ervaringen met de bezoekers van deze website willen delen , dan stel ik daar graag de nodige ruimte voor ter beschikking.

Mail mij Uw tips , ervaringen en aanbevelingen , ik wil ze met plezier aan deze site toevoegen.

Hartelijk dank voor Uw medewerking en Uw bezoek aan onze voorlopig nog veilige homepage.

E. Gijbels
Veldstraat 29
3583 Beringen BelgiŽ
Tel: 011 424134
Fax: 011 455954
E-Mail: eddy@g-alarm.com
URL : www.g-alarm.com